Okategoriserade

JULKLAPPSTIPS

Julen närmar sig med stormsteg och lika så det årliga bekymret över julklappar. Våra presentaskar är ett enkelt sätt att ge bort en riktigt lyxig och uppskattad present. Allt levereras snyggt förpackat i en exklusiv kartong och askarna finns med flera produktkombinationer för att göra det enkelt för dig att hitta rätt gåva till rätt person. Har du ändå svårt att välja presentask? Låt oss ge dig våra bästa tips på vad du ska ge brorsan, pappa och pojkvännen!

Till brorsan:

Brorsan kan vara lite klurig att hitta en bra present till. Vårt bästa tips är vår styling box med strong hold hairspray och matte pomade. Detta kittet är ett ”must-have” i alla killars badrum. Det passar både till han som alltid ser till att frisyren är snygg lika väl till han som stylar håret någon gång ibland.

Köp här: www.noberu.se/giftbox/giftbox-styling-two-matte-pomade

Till pappa:

Den perfekta julkappen till pappa är vår Shave giftbox. Denna presentasken innehåller vår populära After Shave Balm, en Shaving Cream och en Shaving Brush.

Köp här: www.noberu.se/giftbox/giftbox-shave-sandalwood

Är din pappa inte renrakad utan har skägg som behöver lite omvårdnad så är vår Beard giftbox det självklara valet! Boxen innehåller skäggtvätt och skäggolja i doften Sandalwood som är en av våra mest uppskattade dofter.

Köp här: www.noberu.se/giftbox/giftbox-beard-sandalwood

Till pojkvännen: 

Det perfekta kittet för pojkvännen är vår Hair and Body giftbox. Det innehåller vårt schampoo som är fullt med näringsrika oljor så som argan, jojoba och olivolja. Kittet innehåller även vår shower cream som lämnar huden ren och mjuk. Båda produkterna är av doften Sandalwood som är en lyxig och sensuell doft med noter av sandelträ, läder och mysk.

Köp här: www.noberu.se/giftbox/giftbox-hair-body-sandalwood

Kommentarer


Relaterade inlägg