Okategoriserade

SAME BUT NEW

Vårt omtyckta torrschampo har bytt design och dessutom fått sig en vän. Nu hittar du vårt Boost Spray/Torrschampo i två olika färger, anpassade för blont respektive mörkt hår. Vårt Boost Spray bygger volym och ger textur till din frisyr. Det mattar ner fett hår och hårbotten samt fräschar upp håret mellan schamponeringar. Perfekt att använda till de delar av håret som behöver extra volym eller en snabb uppfräschning.

Sprayen finns i två olika dofter. Den blonda varianten är av doften Amalfi som är en söt och somrig doft. Med noter av bergamott, ros, lavendel, ceder och olivträ blir detta en given sommarfavorit. Den mörka är av doften Amber-Lime som är en pigg och fräsch doft med noter av lime, apelsin, cederträ och ambra.

Innan användning är det viktigt att du skakar flaskan ordentligt så du hör ljudet av kulan inuti flaskan. Spraya i torr hårbotten eller på de delar där du önskar mer volym och textur och låt torka. Borsta/skaka bort eventuellt överflöd och forma med fingrarna. Använda i hela håret för ultimat volym!

Upptäck vårt Boost Spray här:

 

 

Kommentarer


Relaterade inlägg