Hud & hår

TA HAND OM HUDEN I VINTER

Vintern är den mest påfrestande tiden för din hud. Temperaturskillnaderna mellan ute och inne gör det svårt för huden att anpassa sig och kan därför behöva lite hjälp på traven, särskilt ansiktet som inte skyddas av kläder. Vi listar våra favoritprodukter som håller huden i schack hela vintern.

För den skäggige:

Trots skägg tar huden under skägget stryk och det är därför viktigt att rengöra och återfukta noga för att slippa irritation. Vår Beard Wash är ett effektivt och skonsamt skäggschampo som på ett behagligt sätt rengör och återfuktar både skägg och hud. Kombinera gärna med vårat skäggbalsam för optimal återfuktning av både skägg och hud. Det är även viktigt att inte glömma resterande hud i ansiktet. Vår Daily Face Wash och Face Mouisturiser gör huden ren och återfuktad utan att kännas fet på huden efteråt. Avsluta antingen med vår Feather Beard oil eller Heavy Beard oil beroende på hur mycket skägg du har. Har du ett större och fylligare skägg bör du använda Heavy Beard oil och om du har lite mindre skägg är vår Feather Beard oil perfekt. Skäggoljan återfuktar och skyddar din hud samt ditt skägg, vilket hjälper mot kliande skägg som många har problem med. Dessutom finns den i flera dofter som gör att skägget luktar gott hela dagen!

Beard WashBeard ConditionerDaily Face WashFace MouisturiserHeavy Beard oilFeather Bread oil

För den rakade:

Det rakade ansiktet utsätts alltid för lite extra påfrestning då huden inte har ett naturligt skydd i form av ett skägg. Vår Daily Face Wash är en ansiktsrengöring skapad för män med normal till fet hy. Den tar effektivt bort orenheter samtidigt som vårdande tistelolja skonsamt återfuktar hyn. Återfukta huden med vår Face Mouisturiser som är en lätt ansiktskräm för män. Den innehåller grönt te och vårdande oljor som lämnar din hy återfuktad utan att kännas fet. Direkt efter rakningen är det perfekt att använda vår After Shave Balm som är utvecklad för att lugna, återfukta och minska besvären som kan uppstå efter rakning så som rakfinnar och irriterad hud. After Shave Balm tas lätt upp av huden, lämnar ingen fet känsla och ger en behaglig avslutning på rakningen.

Daily Face WashFace MouisturiserAfter Shave Balm

Kommentarer


Relaterade inlägg