Guider

VÄLJ RÄTT SKÄGGOLJA

Svårt att veta vilken skäggolja som passar dig och ditt skägg? Låt oss guida dig!

Heavy Beard Oil

Vår Heavy Beard Oil finns i två olika dofter, Tobacco Vanilla och Black Oak. Heavy Beard Oil är en fet skäggolja som passar dig med grov- eller mycket skäggväxt. Skäggolja återfuktar och skyddare ditt skägg samt din hud vilket motverkar klåda och irritation. Heavy Beard Oil är perfekt när du känner att huden känns torr eller stramar. Ingredienserna är en behaglig mix av argan-, tistel- och jojobaolja. Skäggoljan är fet vilket innebär att den har lite längre absorberingstid och lämpar sig bäst under riktigt kalla vinterdagar och dagar du upplever hyn och skägget som extra torrt, innan du ska sova eller efter tvätt och dusch. Våra skägoljor är kallpressade vilket innebär att de har alla goda egenskaper kvar. Att de inte är raffinerade syns på den lätt gyllene färgen.

Doften Tobacco Vanilla är en kryddig och mustig doft med noter av tonkabönor, vanilj, kakao och tobak. Black Oak en mer sensuell doft med en blandning av tobak, ek och läder samt noter av sandelträ och cederträ.

Feather Beard Oil

Feather Beard Oil är en tunnare och lite lättare skäggolja som snabbt absorberas utan att lämna en fet känsla i varken hy eller skägg. Skäggoljan återfuktar och skyddar din hud samt ditt skägg, vilket hjälper mot kliande skägg som många har problem med. Feather Beard oil är perfekt att använda innan jobbet eller dejten när du behöver en quick-fix utan att skägget blir för fett. Oljan baseras på tistel- och solrosolja och passar när du vill ha en skäggolja som absorberas snabbt och som inte lämnar efter sig en fet känsla i skägg eller hy.

Feather Beard Oil finns i dofterna Sandalwood och Amber Lime.  Sandalwood är en lyxig och sensuell doft med noter av sandelträ, läder och mysk. Amber Lime är en pigg och fräsch doft med noter av lime, apelsin, cederträ och ambra

 

 

Kommentarer


Relaterade inlägg