Okategoriserade

NYA HÅRSTYLINGPRODUKTER

Nu är de här – vår uppdaterade hårstylingfamilj! I en helt ny design med 4 nya familjemedlemmar, allt för att du ska uppnå optimalt resultat för just ditt hår. Men vilken ska du välja? Vad är rätt för just dig och ditt hår? Låt oss guida dig genom våra nya stylingprodukter för att göra valet lite lättare för dig.

Classic Paste –En klassisk paste som passar alla hårtyper. Ger håret en naturlig lyster utan att kännas glansigt. Gör håret lätt format till en snygg frisyr med textur, definition och flexibel stadga. Innehåller även vårdande sheasmör och bivax som tar hand om hår och skalp. Fungerar både i fuktigt och torrt hår.

Glans: 2/5   Hållbarhet: 3/5

Köp här

Strong Hold Wax –Ett vax med ler känsla som passar dig som har svårkontrollerat hår eller som vill ha ett vax med bästa möjliga hållbarhet. Ger håret en supermatt finish och hård stadga.

Glans: 2/5   Hållbarhet: 4/5

Köp här

Shine Pomade –En Pomade som är formulerat för att definiera och addera glans. Ger optimal lyster och stadga till ditt hår. Passar dig som har tjockt och frissigt hår. Ger en snygg glansig finish och passar bra till backslick och “wet-look”.

Glans: 5/5   Hållbarhet: 4/5

Köp här

Fusion Clay-Gel –En matt gel som passar bra till tunt eller vilt hår. En perfekt kombination av lera och gel vilket gör att innehållet ser ut och känns som en lera men har stylingegenskaperna av ett vanligt hårgel. Den lämnar ett matt resultat med extra stadga.

Glans: 2/5   Hållbarhet: 4/5

Köp här

Cream Pomade –En smidig Pomade som passar alla hårtyper men framförallt lite längre och tjockare hår. Ger håret naturlig glans och stadga utan att göra det för stelt. För dig som vill ha en lättarbetad produkt som gör håret flexibelt.

Glans: 3/5   Hållbarhet: 3/5

Köp här

Matte Pomade –En krämig Pomade som ger håret en matt och naturlig look. Produkten “växer” I håret och ger extra volym till din frisyr. Håret får bra stadga som håller hela dagen.

Glans: 1/5   Hållbarhet: 4/5

Köp här

Kommentarer


Relaterade inlägg